سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

گزینه‌های یحیی برای تغییر در ترکیب پرسپولیس

سروش رفیعی، مهدی ترابی و سعید صادقی سه بازیکن اصلی یحیی در بخش تهاجمی خط میانی هستند که در هر ۱۰ بازی ابتدای فصل در ترکیب اصلی قرار گرفته‌اند (فقط رفیعی در بازی با سپاهان نیمکت‌نشین شد)، اما غیر از یک نمایش درخشان از صادقی مقابل تیم هوادار و یک پاس گل تعیین‌کننده از مهدی ترابی در اراک، از این سه بازیکن چه نکته شاخص یا نمایش فوق‌العاده‌ای دیده‌ایم که بشود روی آن‌ها انگشت گذاشت؟
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که بازیکنانی مثل علیرضا بیرانوند، گئورگی گولسیانی، یورگن لوکادیا و میلاد سرلک جزو خوب‌های پرسپولیس در خطوط دفاع و حمله بوده‌اند، هافبک‌های تدافعی مثل کامیابی‌نیا و اسدبیگی نمایش‌های قابل قبولی ارائه داده‌اند و البته نفراتی مثل دانیال اسماعیلی‌فر و مرتضی پورعلی‌گنجی با وجود نوسان‌شان خوب کار کرده‌اند، اما در بخش تهاجمی خط میانی تقریباً با قاطعیت می‌توان گفت همه بازیکنان بد و ضعیف بوده‌اند.

 

سروش رفیعی، مهدی ترابی و سعید صادقی سه بازیکن اصلی یحیی در بخش تهاجمی خط میانی هستند که در هر ۱۰ بازی ابتدای فصل در ترکیب اصلی قرار گرفته‌اند (فقط رفیعی در بازی با سپاهان نیمکت‌نشین شد)، اما غیر از یک نمایش درخشان از صادقی مقابل تیم هوادار و یک پاس گل تعیین‌کننده از مهدی ترابی در اراک، از این سه بازیکن چه نکته شاخص یا نمایش فوق‌العاده‌ای دیده‌ایم که بشود روی آن‌ها انگشت گذاشت؟

سه هافبک پرسپولیس که معمولاً در هر مسابقه با وجود نمایش ضعیف‌شان در مسابقه بعدی هم فیکس هستند و خیلی سخت تعویض می‌شوند یا اصلاً تعویض نمی‌شوند تاکنون نتوانسته‌اند انتظارات هواداران را برآورده کنند. صادقی که ثابت کرده یک بازیکن معمولی است، ترابی از آن ستاره تعیین‌کننده فصول قبل فاصله زیادی دارد و سروش رفیعی نصف بازیکن فصل قبل سپاهان هم نیست.

 

در چنین شرایطی یحیی بعضاً از بازیکنانی مثل امید عالیشاه و محمد عمری در ۲۰ دقیقه پایانی استفاده کرده (عمری مقابل سپاهان فیکس بود)، اما عالیشاه که نوسان دارد و در مقطعی هم مصدوم شد و هنوز با کیفیت خوبش فاصله دارد و عمری هنوز تا مرز تعیین کننده بودن فاصله دارد.

 

با وجود این دست یحیی برای تغییرات بعدی چندان خالی هم نیست. او سیامک نعمتی، محمد مهدی احمدی و البته وحید امیری را هم در اختیار دارد که می‌توانند به‌عنوان هافبک راست و چپ در ترکیب قرار بگیرند و شاید شرایط خط میانی را تغییر دهند تا جایی که تعداد کار‌های ترکیبی از جناحین بیشتر و در نهایت موقعیت گل‌های بیشتر و ضربات به دروازه بیشتری از پرسپولیس در بازی‌هایش ببینیم.

 

نعمتی و احمدی به‌عنوان آلترناتیو‌های دفاع راست و چپ مطرح شدند، اما در آن دو پست یحیی به دانیال اعتقاد ویژه دارد و در چپ اگر امیری نباشد علی نعمتی گزینه ایده‌آل اوست و هر دو بازیکن (نعمتی و احمدی) نیمکت‌نشین‌های فیکس تیم هستند. در عین حال با علم به اینکه احمدی و نعمتی تکنیکی – قدرتی در اصل هافبک چپ و راست هستند نه مدافع کناری همین می‌تواند امیدواری برای تغییر شرایط در کناره‌های خط میانی و بهبود شرایط تیم در فاز حمله را به وجود بیاورد به شرطی که یحیی نیم نگاهی به آن‌ها داشته باشد و با بیرون نشاندن آن‌ها مقدمات جدایی‌شان در نیم فصل را فراهم نیاورد!/ایران ورزشی

ارسال نظر